Vilkår

Kjøp og bruk av tjenesten
Ved kjøp av tjenesten talappen.no, får du ubegrenset tilgang til filmer, artikler, guider og oversikter som er nyttig for alle kommende trafikanter. Tjenesten skal være tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dog vil det unntaksvis kunne forekomme nedetid som følge av teknisk vedlikehold og feilretting. Plattformen er tilgjengelig på Desktop, Tablets og Mobil. Plattformen vil til enhver tid optimaliseres for de mest populære nettlesere.

Tilgangen til talappen.no er en personlig konto som kun er gyldig for deg. Alt innhold på talappen eies av Nordic Arena Education AS og er beskyttet av åndsverksloven. Forsøk på kopiering eller spredning av innhold o.l vil anses som brudd på denne og politianmeldes.

Vi gjør oppmerksom på  at Angrerettslovens bestemmelser om angrerett ved forbrukerkjøp på nett ikke gjelder ved totalsum under kroner 300.

Talappen.no yter support per e-post innenfor ordinær kontortid 0900-1600 mandag til fredag.

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift, og oppgitt i NOK.

Personopplysninger
Når du kjøper et abonnement på talappen.no vil vi spørre om et minimum av informasjon som vi må ha for å få tilgangen/brukeren din registrert. Dette er informasjon vi trenger for at du skal kunne betale for produktet du velger, og kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Ytterligere informasjon du velger å lagre på "Min side" lagres og benyttes for å kunne sikre deg en best mulig brukeropplevelse på talappen.no. Informasjonen håndteres iht lovverk, og vil ikke bli utlevert til eventuell 3.-part.  Vi oppbevarer ikke kortnummer, utover det som er nødvendig for å sikre håndtering med belastning, reservasjon og kreditering.

Betaling med kredittkort
Nordic Arena Education AS er ansvarlig for alle transaksjoner som gjøres via talappen.no sine nettsider.  Talappen.no lagrer ingen kortinformasjon. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør.
De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PSI Level 1-sertifisert.

Informasjonskapsler/cookies
Talappen.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettsteder, og i henhold til norsk lovgivning. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med en nettside, legges i din nettlesers internminne.
Talappen.no bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige og for å kunne yte bedre kundeservice.

Informasjon som lagres
I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.
Ved å bruke nettsiden talappen.no samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Firmaopplysninger
Nordic Arena Education AS
Org nr. 915751024
Sagveien 21a
0459 Oslo
kontakt@talappen.no