Velkommen til talappen.no

Velkommen til en helt ny og rykende fersk tjeneste som vil bidra til at du får en enklere vei til førerkortet!

Talappen.no er ment å være et supplement til eksisterende opplæringsprogram og kurs. Du vil finne store deler av læreplanen filmatisert, og du kan ta tester og spørsmål. Vårt mål er å gjøre veien til førerkortet enklere for deg. Når det er sagt så vet vi at trafikkteori er komplisert og omfattende. Vi håper du finner våre filmer til god hjelp, enten i forberedelsene til neste kjøretime eller i planleggingen av din øvelseskjøring. For mor, far og andre ledagere er det kanskje spesielt viktig å oppdatere seg på ulike situasjoner før dere setter i gang med Øvelseskjøringen. 

 

Talappen.no vil hele tiden være i bevegelse. Nye filmer og quiz`er vil komme til. Skole-oversikten vil vokse for hver uke som går. 
Etterhvert vil du få tilgang til medlemsfordeler og gode tilbud som du kan benytte deg av. Når vi nå lanserer første utgave av talappen.no, og du leser denne artikkelen er vi allerede godt på vei.

 

Vi har ingen tidsbegrensning på vårt abonnement - Her er det èn pris, og ett medlemskap som varer ut i evigheten såfremt du er holder kontoen din aktiv. Med aktiv så mener vi at det ikke må gå mer enn 3 måneder mellom hver aktivitet.  

 

Vi håper du velger talappen.no som en del av din opplæring på veien til førerkortet, og at tjenesten står til forventningene. Vi er veldig takknemlige for alle tilbakemeldinger, ris som ros. Send oss en e-post til kontakt@talappen.no eller en melding i inboksen på Facebook.com/TalappenNorge

 

Med vennlig hilsen oss i Talappen-crew'et!

Tilbake