Årets viktigste klokke?

Årets viktigste klokke?

Fashiontips fra Trygg Trafikk og Moods of Norway. ”Time to shine” er en reflekskolleksjon av klokker, lommeur, 3D-raketter, buttons – og selvfølgelig en traktor.

Selv om mørketiden er rett rundt hjørnet, kan du fortsatt skinne. Med årets designrefleks lanserer Moods of Norway, sammen med Trygg Trafikk, årets aller viktigste ”klokke”. I år er det gutta i Moods of Norway som står bak årets designreflekser. Konseptet heter ”Time to shine” og er en reflekskolleksjon av klokker, lommeur, 3D-raketter, buttons – og selvfølgelig en traktor.

– Dette er et superkult prosjekt å få være med på. Hele konseptet med Moods of Norway er jo å gjøre ting litt annerledes. Vi er allerede i gang med å integrere refleks i klær, og med årets reflekskolleksjon lar vi virkelig folk skinne i natten, sier Simen Staalnacke i Moods of Norway.
 

Økt bevissthet

Vi i Trygg Trafikk er strålende fornøyde med å få Moods of Norway til å designe årets reflekser. Refleksene er blitt kule, morsomme og sjarmerende, og noe vi tror både menn og kvinner har lyst å bruke. Arbeidet Moods of Norway allerede gjør med å inkorporere reflekser i klær gjør dem til en glimrende designer for årets reflekser, sier kommunikasjonssjef Ann-Kathrin Årøen i Trygg Trafikk.


– Livet er for kort til å la være å skinne i mørket. Refleksklokkene er rett og slett årets viktigste klokke, og minner deg på å feste refleks til alle ytterklær, vesker og bagger, sier Årøen.

De siste årene har Trygg Trafikk invitert kunstnere og designere som Apparatjik, Nicolay Aamodt, Unni Askeland og Pushwagner til å lage reflekser med unikt design.


Fakta om refleks
Bruker du refleks har bilisten 10 sekunder på å reagere - går du uten har bilisten kun to sekunder på seg til å reagere.
Bruk refleks selv om det er gatelys. Flest fotgjengerulykker skjer i byene.
Refleksen bør henge i knehøyde.
Refleks er forbruksvare - slitasje gjør at den virker dårligere

Alle refleksene kan bestilles her

 

Tilbake